En poques paraules

Anna Català

Història

Qui sóc jo?

Sóc mare de l’Iris, en Martí i la Bruna. Amb ells m’inspiro cada dia. Comparteixo moments de balls, músiques, alegries, enuigs, cansament i molts altres moments que m’han fet créixer i aprendre com mai ho havia fet abans.

Fa més de 20 anys que em dedico a la música, com a professora de veu i cos, i fent de cantant en diferents formacions.

A la meva vida hi ha hagut moments dolços però també de molt agris. Ara, puc mirar enrere i agrair profundament tots aquests moments difícils que m’han fet demanar ajuda i formar-me en diferents tècniques per poder ajudar-me primer a mi mateixa i després poder tenir eines precioses per poder acompanyar totes les persones i personetes que volen crear un vincle a través de la música.

Sempre m’han apassionat els infants. Tan a prop de la Font. Connecto amb la seva gran sensibilitat i això és el que m’atrau tan per voler treballar amb ells dia rere dia. 

Viure plenament la criança dels meus fills, juntament amb tots els meus coneixements, m’han fet crear cançons i recursos per viure el dia a dia amb els infants i recordar-nos d’on venim i la importància de les petites coses.

Les cançons em baixen, com quan a qui li ve de sobte una idea, i em surten del cor per poder-les oferir a qui les vulgui tenir a prop.

Vols estar al dia de tot el que passa a la tribu?

Subscriu-te a la nostra newsletter per a rebre informació sobre esdeveniments, classes, cursos, concerts i molt més!