Què fem?

La Tribu

LA TRIBU CANTA és un projecte artísticopedagògic de música i joc en moviment on desenvolupem paisatges lúdics plens de tendresa entre els nostres infants i els seus adults. 

LA TRIBU CANTA, preten crear moments de felicitat, plaer i bellesa, amb la música com a nexe d’unió.

La proposta neix, de la necessitat de pertinença per arrelar-nos i recordar-nos que formem part d’un tot.

Per la nostra experiència en l’àmbit artisticopedagògic sabem com de profunda és l’emprempta que deixa tota experiència artística en l’infant quan és viscuda des de la experimentació personal amb tots els sentits i per tant, gaudir així de tots els beneficis que té el so i la vibració de la música i la veu, a través també, del moviment amb el cos. 

Aixi doncs, LA TRIBU CANTA será un espai on es crearà un ambient de bellesa i seguretat per l’infant.

De retruc, també adquirirem una cultura musical més amplia, afavorint l’aprenentatge musical de l’infant i l’adult/a.

 

El potencial d’un espai artístic com aquest  és enorme en tant que podrem veure com els infants guanyen en seguretat amb ells mateixos, com aprenen a vincular-se amb l’adult des del amor i el respecte.  Se’ls fomentarà a tenir un autoconeixament corporal, s’afavorirà el desenvolupament del llenguatge, aprendran cançons i com realitzar rutines quotidianes. 

Fomentarem moments de plaer artístic, habitant l’alegria pròpia de la infantesa que hi ha dins de cada criatura però també del nen/nena interior dels adults .

LA TRIBU CANTA ajuda a crear un vincle familiar/escolar que  enforteix les relacions entre pares-mares-acompanyants-fills, ajudant amb la prevenció de conflictes familiars i escolars , inclús prevenint problemes emocionals de la adolescència que cada vegada s’avancen en edat.

En els tallers de LA TRIBU CANTA, ballem, cantem i juguem. 

Expliquem contes, ens alliberem d’emocions que ens fan mal, creem moments màgics i tot això amb la música com a nexe d’unió. 

Entre tots i totes, creem un espai de bellesa i calma, on entre adults i infants establim un vincle d ‘amor i respecte.

En els tallers de LA TRIBU CANTA, fomentem moments de felicitat, tendresa i dolçor entre adults i infants.

Aquests tallers, neixen de la necessitat de recordar que totxs formem part d’un tot. 

Ara, més que mai, neix la necessitat de buscar fer tribu, amb la música com a nexe d’Unió. 

Quins són els objectius d’aquests tallers:

  • Crear moments de plaer emocional
  • Oferir una experiència multi sensorial, on les famílies o escoles puguin gaudir de les propostes des de la necessitat dels infants. 
  • S’acompanya a que els infants integrin els seus sentits, per gaudir del seu propi cos i relacionar-se així amb el seu medi.
  • Acompanyar la gran sensibilitat de l’infant, a través de la tendresa. Potenciant la seva gran capacitat per percebre el món, d’una manera única.
  • Explorar des de la desinhibició. Buscant el vincle entre adult i infant.
  • Fomentar el lliure moviment.
  • Buscar moments dolços, d’alegria, de ball intens, de moviment tranquil, de recolliment, explicar contes, aprendre cançons, jocs de mans, jocs de faldes, jocs de coordinació,….

L’espectacle de la TRIBU CANTA, neix després de més de 8 anys de tallers de música, joc i moviment en família. Totes les cançons de l’espectacle, són originals de l’Anna Català i són tocades per 3 músics en directe.

En aquest espectacle, a més a més de gaudir de la música i del moviment en directe, treiem les nostres emocions d’una manera molt lúdica i carinyosa.

Movem el cos, riem, cridem, ens fem petons a nosaltres i als veins, ens aprenem a estimar tal i com sóm, treiem emocions que estaven estancades dins nostre… I tot això, gaudint de les cançons i els moviments que es van proposant durant l’espectacle.

A través de la vivència en grup, LA TRIBU CANTA, crearà un escenari artístic a través del joc, la música i el moviment en el que cada nucli familiar gaudirà de les propostes fetes a l’espectacle, per tal d’establir un vincle més sòlid entre l’infant i l’adult.

L’espectacle de la TRIBU CANTA, pretén fer una empenta cap a la cohesió social, la unió familiar i la resiliciència personal dels nostres infants, adults del demà. Tot, des de la presència, el contacte real entre nosaltres i l’art. Tot, amb l’eina més poderosa que tenim: la tendresa, com  a arma més poderosa per combatre la violencia.

Vols saber més de la tribu?

Contacta amb mi i parlem de tot el que necesitis saber

Vols estar al dia de tot el que passa a la tribu?

Subscriu-te a la nostra newsletter per a rebre informació sobre esdeveniments, classes, cursos, concerts i molt més!